دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۹

اکران و نقد فیلم مستند بربرها

انجمن علمی گروه تاریخ دانشگاه ارومیه در تاریخ 18/9/98 ساعت 11 الی 12 و 30 در آمفی تئاتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور بیش از 150  نفر از دانشجویان رشته تاریخ و دیگر رشته های دانشکده ادبیات اقدام به پخش سری دوم مستند تاریخی، با عنوان «بربرها، سقوط امپراطوری روم غربی و حمله گوتها» نمود در این برنامه، اساتید گروه تاریخ آقایان دکتر مومنی مدیریت محترم گروه و دکتر طالعی، خانم دکتر احمدوند و آقای دکتر ملکی از استاد مدعو گروه، توضیحاتی در خصوص  فراز و فرود امپراطوری روم  ارائه نمودند و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند. لازم به ذکر این برنامه به صورت سلسله جلسات نقد و پخش فیلم و مستند های تاریخی از سوی انجمن علمی گروه تاریخ دانشگاه ارومیه برگزار می گردد. همچنین قسمت اول این مستند با عنوان «بربرها، مغولها» در تاریخ 20/8/98ساعت 10 تا  12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید که مورد استقبال ویژه دانشجویان قرار گرفت.