جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طی مراسمی که در حضور ریاست محترم دانشکده همراه با عوامل اجرایی و دست اندرکاران مجله Iranian Journal of Language Teaching Research در مورخه 99/11/8 در اتاق رئیس دانشکده برگزار گردید،در این مراسم از عوامل اجرایی و دست اندرکاران مجله Iranian Journal of Language Teaching Research تقدیر و تشکر به عمل آمد.

نشریه مجله IJLTR توانسته است در مدت زمان کوتاه از تاسیس  در سال 2013 میلادی به افتخارات غرور آفرین و بزرگ ملی و بین المللی، از جمله کسب عناوین بین المللی و نشریه برگزیده کشوری از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هم چنین کسب رتبه Scopus-SJR QI به عنوان اولین و تنها مجله علوم انسانی در ایران. دارنده بالاترین SJR در میان مجلات علوم انسانی در خاورمیانه و اولین مجله در حوزه زبان و زبانشناسی در خاورمیانه که به این افتخار نائل گردیده است.