امروز

دوشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۳

اولین جلسه شورای سیاستگذاری همایش بین‌المللی جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی با حضور دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه، دکتر شفیعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دبیر اجرایی همایش، دکتر نزهت رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دبیر علمی همایش و دکتر جوان معاون پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.
در این جلسه دبیر محترم علمی همایش، به بیان  اقداماتی که تاکنون در راستای برگزاری همایش انجام یافته، پرداختند و همچنین برنامه ها و اقدامات آتی مدنظر را نیز مورد اشاره قرار دادند.در ادامه، اعضای محترم شورای سیاست گذاری همایش نیز به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مختلفی در خصوص چگونگی برگزاری همایش پرداختند.در پایان مقرر گردید که جلسه آتی شورای سیاستگذاری همایش در تیرماه 1403 در سالن شورای ساختمان مرکزی برگزار گردد.